Sex masasje norske naken jenter

Massasje escorte oslo

sex masasje norske naken jenter

Dere kan ha sex fordi dere er Over 16 begge to og gjevnbyrdige i alder, men dere må være sikre på at begge parter syns det er greit. Hvorfor spør dere om det er ulovlig å ha sex når det står om det over?

Det er lov så lenge begge er like I alder og utvikling. Så om to på 13 har sex er det ikke ulovlig. Synes det er litt dumt at personer under alderen av 16 har sex, fordi det er en grunn hvorfor de har aldersgrensen der. I tillegg synes jeg personlig at ingen burde føle seg moden nok til å ha sex hvis de ikke klarer vente til de egentlig får lov. Også tenker jeg på kanskje skyldfølelsen man kan få etterpå, fordi man tenkte bare på orgasmen og hvor deilig det var.

Du er sikkert 30 år gammal eller no så du skjønner det ikke. Det er ditt valg I følge loven er seksuell minstealder 16 - så ifølge den kan ikke to på 13 ha sex. En annen ting er at der skjer ingen reaksjon i forhold til loven. Jevnbyrdig alder gir ikke fritak for loven. D Det teller jeg som og miste virginityen sin vis dete er med sammd kjønn??

Sex er for alle kjønn, og alt har like mye å si uavhengig av hvilket kjønn. Hvor kan jeg ha sex gratis i gausdal. Skal si ungdommen er ordentlig og sjekker ut lovverket: Det står lengre opp at om to stykker under 16 år har sex, og begge parter er med på det så er det greit og at man ikke blir straffet. Hva skjer hvis en 19åring har sex med en 16åring?

Kan han bli straffet? Nei jeg tror ikke det, dere gjør jo ikke noe ulovlig. Dette er ulovlig pga. Når man er over 18 kan man ikke ha sex med folk under 18 og så når du får sengelappen kan du være ha sex med åringer. Jeg har mensen defor bare kliner vi. Jeg er 13år og kjersten min er 14 år Vi har hatt sex ikke gravid men er det ulovlig??? Nei det er ikke ulovlig når begge er under 16 men dere må være sikre på at begge to har lyst.

Elsker dette takk skal dere ha. Trenger man å ta ut penisen når man har kondom? Bare lurer sånn just in case. Har ikke hatt sex før, er det deilig? Vi kan godt ha det Jeg har hatt sex mange ganger. Har noen det foreldre dine ha sexs. Jeg er 17 å har hat sex med kjæresten min. Hun er også Jeg brukte ikke kondom så kjeresten min er gravid. Det var veldig deilig og jeg vil gjøre det igjen. Det er sikkert drit godt å ha sex. Hei er å fingre seg og putte fingeren inn i tissen eller er det bare og gnikke på den?

Å det er fordi jeg gnir tissen min mot sofakanten helt til det kjitter i tissen! Det e så deilig. Last alle kommentarer Last flere kommentarer. Hei Tusen takk for din henvendelse til oss. Du forteller i mailen din til oss at du har sett din far onanere, og lurer på om du kan ha sex med Hei Er du blitt anmeldt til politiet for dette? Straffeloven § gjelder der noen har sex med et barn under 14 år, og straffen for det er fengse Hei Så bra at du spør og sjekker ut med flere hva som kan være lurt.

Det er normalt å reagere sånn som du beskriver. Kroppen kan reagere sånn n Hei Så fint at du reflekterer over ditt eget seksualliv, det er viktig.

Det er i utvikling og nettopp i ungdomstiden er det ekstra nyttig å se om m Hei   Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Det fremgår av straffeloven § at den som har seksuell omgang med barn under 16 år, kan str Hei gutt 15 år Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år, og det er straffbart å ha seksuell omgang med barn under 16 år.

Hei gutt 16 år Du skriver ikke hvorfor du ønsker at dette svaret helst skal være fra en mann. Selv om jeg definerer meg som dame, skal jeg likevel Hei Tusen takk for spørsmålet ditt, jente 13 år! Aller først vil jeg si at det er flott at du setter grenser for deg selv ved å bestemme deg fo Hei Du forklarer at du har blitt anmeldt av din ekskjæreste for at du har hatt sex med henne og at hun i etterkant har sagt at dette var noe hun ikk Hei Hei, og takk for spørsmål!

Jeg hadde ingen problemer med noen av mennene, kondom var alltid en selvfølge og reglene ble fulgt til punkt å prikke. De kunne ofte kjøpe undertøy til meg, eller "kostymer" som jeg skulle ha på meg, for de handlet det mest om min alder i forhold til deres. Det hele ble en jobb for meg, 5 dager i uka, ca 2 kunder om dagen. Jeg var en skikkelig luksusprostituert. Jeg svømte i penger tilslutt. Helt ærlig, opptil flere ganger var jeg skikkelig tent.

Men jeg tente på , av å bli så utrolig begjæret Jeg sluttet når høsten kom, skole startet igjen. Stipendet kom tilbake, å jeg fikk en kjæreste. Og en hel masse penger på sparekonto Jeg klarer å se meg i speilet , har ingen dårlige arr i sjela mi etter dette..

Men det er en dyyyypt bevart hemelighet Hvordan dealer dere med dette i ettertid, og underveis? Var dere ikke engstelig, siden det var fremmede? Var det ikke ekkelt om man ikke var m en attraktiv fyr, men en gammel, forfallen gris? Er ikke dette litt weird å tenke på når man er blitt mamma..? You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Har dere noen gang mottatt betaling for sex? Anonym bruker   posts. Posted July 7, Har dere noen gang gjort noe lignende? Jeg tenker da ikke på det forholdet dere er i idag.

Share this post Link to post Share on other sites. Aldri, ble tilbudt penger en gang, men sa fra at jeg ikke syntes noe om det. Sjelden jeg har hatt så adrenalinkick som da: Posted July 8, Ja, det har jeg.

Bestemte selv kundene da, så tok bare menn jeg selv syns var pene Var vel snakk om 8 stk jeg gjorde det med. Da ga jeg meg. En mann ble sendt inn for å teste varene, på avisas regning. For et par uker siden kunne Rogalands Avis fortelle sine lesere at tre asiatiske jenter har full jobb med å betjene sex-hungrige menn fra distriktet, midt i Stavanger sentrum.

Avisa hadde snakket med både de prostituerte jentene og kunder som begge opplyste at tilbudet omfattet både intimmassasje og samleie. Men den endelige bekreftelsen på hva som foregikk på Stavanger Private Massasje fikk avisa da den sendte en mann inn for å teste tilbudet. Kunden som fikk massasje og sex på avisas regning, var etter det vi blir fortalt en tidligere ansatt i avisa og ikke journalisten som skrev saken.

Til gjengjeld kunne RA by sine lesere følgende innside-skildring: Massøsen ber kunden om å kle seg naken og legge seg i en enkeltseng. Kvinnen, som også er helt avkledd, ber kunden om å legge seg på magen. Hun tar på seg engangshansker og begynner å massere ham ovenfra og nedover, men hun sitter oppå. En blir så bedt om å snu seg og hun masserer deretter ovenfra og nedover mot kjønnsorganet, Seansen avsluttes med at hun masturberer ham. Dette er den billigste pakken. Skal massasjen avsluttes med samleie, må man betale ytterligere kroner».

Redaktør i Rogalands Avis, Lars Helle, bekrefter at avisa har hatt folk inne i bordellet, og at framgangsmåten ble godkjent og betalt av avisa. Vi visste om dette i flere uker før vi skrev om saken. Mange har vært involvert i arbeidet med å sjekke tipset, og i debatten om hvem, hvor og hvordan saken burde løses, sier Helle. Han sier at da avisa fikk tipset måtte man først bestemme seg for om man skulle sjekke det eller ikke. Men skal man få bekreftet slik virksomhet så må man gjøre det skikkelig.

At vi ba noen om å gå inn for våre penger var en praktisk løsning, sier Helle, som ellers er enig i at denne typen framgangsmåte aldri må bli noen vanlig journalistisk metode.

Sex masasje norske naken jenter -

Det er lov så lenge begge er like I alder og utvikling. P3-året som har gått. Nå med en gang. sex masasje norske naken jenter Jeg så derimot ingen som var yngre enn det. Over en lengre periode også. Han anbefaler at vi går ut døra, forbi to massasjesalonger og krysser gangen til klubben Ipanema. Psykiske plager og lidelser Selvhjelp Spiseforstyrrelser. Alle sier de nettopp har kommet. Men helt frie og uavhengige er de ikke.

Det var veldig spesielt å se disse småjentene på under 10 år stå der med trutmunn. Det synet fikk det til å vrenge seg i meg. Det så helt feil ut. Helt unaturlig, forteller Svaar. I reiste han tilbake til Kambodsja. Da var opplevelsen en helt annen. Svaar mener landet har tatt noen grep når det kommer til barneprostitusjon. Mitt klare inntrykk er at det har minket. Thailand tok tak i dette først, noe som førte til at problemet i større grad forflyttet seg til Kambodsja — de pedofile dro da heller dit.

Nå ser det ut til at Kambodsja har fulgt etter. Jeg tror nok ikke problemet er løst, men det har blitt gjort mer, sier Svaar. Men tallene sier noe annet. Over hele verden blir over 2 millioner mennesker utnyttet seksuelt. Ifølge Wikipedia var 57 kvinner tilknyttet prostitusjon i Kambodsja i Minst 16 av disse var mindreårige.

Barneprostitusjon finnes i hele verden, men er spesielt utbredt i Asia og land som Thailand, Vietnam, Filippinene og Kambodsja. Agerbak-Jensen mener dette kommer av en blanding av holdninger og tradisjoner, og at det siden tallet har vært mye sex-turisme i området. Hun trekker linjer tilbake til Den kambodsjansk-vietnamesiske krig på slutten av årene — en grensekonflikt som eskalerte i at Vietnam i løpet av to uker i invaderte Kambodsja.

Krigen var et resultat av etnisk rensning av vietnamesere i Kambodsja og en rekke grenseepisoder gjennomført av Røde Khmer red. En betegnelse på det kambodsjanske kommunistpartis væpnede styrker, ofte også brukt om partiet. Det fører til fattigdom, som igjen fører til desperasjon. Hele regionen har store problemer med prostitusjon og da spesielt barneprostitusjon.

Over 30 prosent av de prostituerte er mellom 12 og 17 år. Både Agerbak-Jensen og Svaar forteller de klassiske historiene om fattige familier med høy gjeld, barn uten foreldre, kidnapping, og vanlige jenter som blir lokket med håp om jobb og en bedre fremtid. Plutselig har de havnet inn på et bordell eller på gata — kjøpt opp av bakmenn som vil utnytte dem og en skjebne de færreste kommer seg ut av.

Myndighetene vil jo gjøre noe med det, men så er Kambodsja nummer av av verdens mest korrupte land , ifølge organisasjonen Transparency Internationals.

På grunn av høy fattigdom blir det fort attraktiv for offentlige tjenestemenn som eksempel politi å ta i mot penger for å ikke gjøre noe med et tilsynelatende brudd på loven. Også reiseguider og turistarbeidere jobber med å transportere turister til disse miljøene mot god betaling, sier Agerbak-Jensen.

Peter Svaar peker også ut mye korrupsjon i politiet som en medvirkende årsak til at barneprostitusjonen får leve i kambodsjanske bakgater. De lokale myndighetene ser ut til å bry seg lite. Det gjør at de lokale mulighetene ikke bryr seg om deres skjebne. Mange av dem er ikke nødvendigvis foreldreløse, men barneslaver, og det er sammensatt hvordan de havner inn i slaveri.

Ofte blir de rett og slett stjålet. Den andre veien inn er at foreldrene blir lurt. De lever ofte i stor fattigdom, havner i knipe og blir desperate. De får tilbud om å låne penger mot å låne bort en sønn eller datter — til for eksempel hotellarbeid et annet sted.

Så oppstår det «renter» på lånet og barna kommer aldri tilbake. Bakmennene er som regel smarte, ressurssterke og har kontakter i politiet, i myndighetene og blant politikere, forteller Svaar. Agerbak-Jensen sier det viktig å huske at det ikke finnes noe marked uten etterspørsel. Men hvem er disse kundene? Hun peker ut et bredt spekter. Landet har nemlig en høy turisme — også med seksuelle formål.

Men det finnes også en del lokale, samt turister fra nabolandene som Kina og Singapore som oppsøker prostitusjonen. Dessuten er Kambodsja et samfunn med mye dobbeltmoral — de fordømmer jenter som prostituerer seg. Likevel er det akseptert at man benytter seg av det. Dette er også et kjønnsnøytralt problem — gutter blir også utnyttet, men jentene er nok i flertall fordi de er lettere for familiene å ofre.

Gutter ses på som en arbeidskraft. Jentene har mindre verdi, sier Agerbak-Jensen. Peter Svaar opplevde mindre synlig barneprostitusjon på sin tur til Kambodsja i , enn det han så i Agerbak-Jensen forteller at det kan komme av at mye av virksomheten har blitt flyttet inn i bordeller, barer og restauranter. Det virker som det er mye mer bordellvirksomhet og salg av sex via restauranter og barer, enn direkte på gata, i dag.

Jeg vil også tro at de fleste som benytter seg av prostitusjon ikke er interessert i barn, selv om det helt klart er egne markeder for det også, der særlig menn er interessert i de aller minste. Det finnes ingen klare tall eller statistikk på alle som lider under barneprostitusjon i Kambodsja — heller ingen enkel løsning på problemet. Da vil de være over den verste risikoen fordi de har et grunnlag for å få seg en vanlig jobb. I tillegg må man bekjempe korrupsjon og fattigdom, som går hånd i hånd.

Holdninger lokalt og blant turister er også et område man må ta tak i — det og skolegang er det vi jobber mest for i Kambodsja, sier Agerbak-Jensen. Hundrevis av nordmenn reiser årlig til Kambodsja for å oppleve noe nytt. Hard dop er uten tvil en stor del av det. Men for de fryktløse doplangerne i Kambodsja er det kanskje nettopp god PR. Tross strenge lover og til og med dødsstraff for å selge narkotiske stoffer i Kambodsja, er det åpenlyst narkosalg ved de fleste Full Moon-festene i landet.

Kolshus har jobbet med å stanse, eller i det minste begrense, narkotikahandelen i nabolandet Laos. Myndighetene i Laos så raskt på narkotikaproduksjonen som et problem og har tatt saken på alvor. Kambodsja derimot, prøver å fornekte problemet.

Da jeg møtte Kambodsjas statsminister, nevnte jeg narkotika, et tema han ikke engang ville snakke om. Han fornektet rett og slett at Kambodsja var kjent for tilgjengelig dop, sier han. For å oppleve fine strender, nye kulturer, Full Moon-party og det som gjerne følger med: Lenge i forveien visste han nemlig at det var lett tilgjengelig langs de populære strendene og festene, og at venner av ham hadde prøvd det for første gang på en lignende reise til østen.

Det er jo rene paradiset det, og man hører gjerne om det i forveien. Året han fullførte videregående skole i Bærum, hadde han som mange andre ungdommer spart opp penger til å reise i to måneder i Øst-Asia. Før han satte seg på sin første flyvning østover hadde han prøvd marihuana.

Erfaringen med dop var langt større da han kom hjem igjen. Trolig er det slik de nye generasjonene får høre om historiene fra Øst-Asia — historiene om friheten. Man hører om det og vil prøve det samme selv, sier «Sondre». Straffen for å selge narkotika i Kambodsja er døden. Likevel er markedet stort, trolig med mer korrupsjon og kriminalitet enn konsumentene ofte tenker over.

Men man vil jo gjerne prøve noe fett når man er fri fra alle reglene hjemme, sier han og fortsetter:. Politimannen som liksom overvåker området, ser en annen vei når doplangerne tar i mot penger for opium, LSD eller sopp-milkshakes.

De er visstnok med på det hele, sier han. Kolshus kan bekrefte Sondres observasjon, og viser til flere episoder der politimenn har fått en del av kaka for dopsalget. Det gjør det selvsagt mindre risikabelt for doplangerne å selge dop, og det støtter de mest organiserte kriminelle om å ha monopol i området. Å selge narkotika handler ofte om å ha en inntekt for å overleve — ikke for å dø. Derfor har FN lenge kjempet mot dødsstraff, mens de med andre metoder prøvde å tilby doplangerne andre jobber, som for eksempel håndverker eller gatekunstner.

Hvor kommer dopet fra, for eksempel? Det er ikke engang opiumsfarmer i Kambodsja, hvilket betyr at alt av opiumet som er her, er importert. Det kommer igjen av dopturister og lokal avhengighet av dop, ikke fra de enkelte selgerne. Det er de man må hjelpe, sier han.

I det som skulle bli en helt vanlig taxi-tur, ble han offer for en spesiell handel, der han ikke bare betalte for taxien, men også for marihuana. På den måten frister man kanskje flere til å reise over og oppleve det samme, avslutter han.

Koh Rong er en av Kambodsjas 34 øyer. Øya er 78 km² og er 15 kilometer lang. Øyas høyeste punkt er målt til meter over havet. De mener det forhindrer at lokale jenter blir voldtatt, sier hun. Hun sier også at sexindustrien i landet har eksplodert de siste årene, i takt med åpnere økonomi og større innslag av utenlandske arbeidere.

Dårlig betalte asiatiske fremmedarbeidere oppsøker massasjesalonger i Geylang, Singapores offisielle red light district , og Indian Village. Ikke Orchard Towers, der prisene er høyere— Orchard Towers er upmarket.

Innendørs er det utenlandske jenter, og mye utenlandske kunder, såkalte expats. Stedet er veldig uoversiktlig, og mye av virksomheten er organisert ad-hoc. I tillegg er det uregistrert. Singapores red light district er Geylang. Det som skjer i Orchard Towers er ikke på lisens fra myndighetene. Men det hender politiet raider gaten utenfor. Da arresterer de jentene der, som er jenter fra hele sørøst-Asia.

Noen understreker at de aldri går der. De lever i Singapore med familiene sine og er sterke motstandere av sexkjøp. Andre sier de har vært innom bare for å ta en øl og høre på musikken.

Men de vi snakker med, kjenner til stedet og virksomheten der. Det er et par år siden. Han var på vei med ei barjente til en drosje utenfor. Jeg forsøkte å kaste ut en sosial redningsplanke til fyren, og spurte om han hadde vært inne for å høre på bandet. Men han så bare forvirret ut. Det er jo bare søppel, sier en oppgitt sørlending vi møter like utenfor senteret sammen med en annen kollega hjemmefra.

Folk hjemme kan jo tro vi bare henger på «Sørlandssenteret» når vi er her nede. Vi driver med mye seriøst arbeid her nede, og har viktige kontrakter på gang, sier han. Inne på «Sørlandssenteret» møter vi ansatte fra det norske firmaet sørlendingen var på møte med.

En gift mann fra landsdelen ser ut til å dra kjensel på en av Fædrelandsvennens reportere. Han skynder seg ut, sammen med sitt kvinnelige følge. Flere av de prostituerte som jobber i og rundt Orchard Towers er der ikke av egen, fri vilje. Det finnes historier om traffickingofre. Det forteller «Angel», en prostituert som har jobbet på senteret de siste 15 årene. Hun er opprinnelig mann, og har levd av å selge kroppen sin i 20 år.

Hun er snart Jeg er stor og sterk. De finner kanskje en trygghet i at jeg er her, sier hun. Når hun ikke selger sex, jobber hun frivillig på et helsesenter i toppen av Orchard Towers. Det er en kvinneklinikk hvor de prostituerte kan komme innom for en prat, for å få med seg gratis kondomer, eller for å teste seg for kjønnssykdommer. Det er et problem. Heldigvis oppfører de fleste kundene seg bra. Men jeg får jo en del historier. Men brått må hun videre. Han tilbyr seg å gi meg tredobbel pris hvis jeg kommer nå.

Og dere betaler jo ingenting. Historien om jenta fra Filippinene er det flere som kjenner. Hun er foreløpig det siste traffickingofferet som er oppdaget på «Sørlandssenteret».

Det skjedde for ikke mange uker siden. Organisasjonen hennes hjelper arbeidsinnvandrere i alle sektorer. Nå venter Tan på rettssaken mot bakmennene som smuglet jenta fra Filippinene, men hun frykter den kan glippe. Jenta var så psykisk nedbrutt av oppholdet på «Sørlandssenteret» at en psykiater rådet politiet til å la henne reise hjem til familien på Filippinene snarest mulig.

Men det gjør det mer usikkert om vi får dømt bakmennene når saken kommer opp. Vi får håpe hun er sterk nok til å vitne, sier Bridget Tan. Trafficking av kvinner til sexindustrien i Singapore er et problem, men omfanget av rent sexslaveri er det ingen som tør anslå.

Kvinnen fra Filippinene var hentet med løfter om en servitørjobb. Noen som tar slike jobber, er innstilt på å selge sex i tillegg for å øke inntekten. Denne jenta var ikke det. Men hun skyldte penger til bakmenn for reisen, som truet familien hennes og presset henne til å selge kroppen sin. Hvis dét oppdages, er konsekvensene alvorlige for kundene. En sak som har fått mye oppmerksomhet i Singapore det siste året, er et barn som ble solgt for å ha sex med en lang rekke menn.

Det er umulig å si alderen på dem. Mange blir fratatt pass og id-papirer når de kommer til landet. De står ofte i gjeld til bakmenn etter reisen til Singapore, og bakmennene kjenner og truer familiene deres, forteller Tan.

På en av de mest populære barene på «Sørlandssenteret» spiller et band opp til dans seks dager i uka. Her er sextilbudet mindre påtrengende, men Fædrelandsvennes reportere observerer ei tungt sminket jente ser ut til å være et barn. Hun går mellom bordene og forsøker å få oppmerksomhet. Men vi vet ikke sikkert hvor gammel hun er. Men det er ikke alle som orker å reise seg og dra helt ned på hotellet for å ha sex.

På en bar i fjerde etasje er lokalet fylt til trengsel. Klokka har passert midnatt. Ikke langt innenfor døra sitter en europeisk mann i kilosklassen med en øl i hånda.

På fanget hans sitter ei jente som burde blitt spurt grundig om legitimasjon om hun forsøkte å kjøpe alkohol selv. Hun har dratt opp skjørtet og lent seg litt frem. De gjennomfører et samleie midt i baren. På scenen har fire strippere fått av seg alle klærne og vrir seg rundt metallstenger. Det blinker i discokuler. Hun kaller seg «Chrystal», jenta fra Laos som trekker Fædrelandsvennens reporter til side og kan noen gloser. Hun spør hvor vi er fra.

Kristiansand har hun hørt om, og også hun vil gjerne bli med på hotellet. Nå med en gang. Skuffelsen når avslaget kommer, er påtatt. Jeg er ikke her for å ha sex med deg. Jeg ser etter noe spesielt. Det ser ut til at samtalen er over. Men hun tolker det som interesse for en annen del av sexmarkedet. Det «Chrystal» gjør, er å hente sin kollega. En transvestitt som måler rundt 1,90 før de høye hælene kommer på. Leppene må være operert. Stemmen er dyp bass.

Det er umulig å si hvor mange sørlendinger som besøker «Sørlandssenteret». Men bare for å illustrere hvor kjent dette stedet er, tar vi med følgende seanse:. På flyet hjem til Kristiansand fra Amsterdam får Fædrelandsvennens reportere tilfeldig sete ved siden av noen i et stort lokalt oljeselskap som er på vei hjem fra reise i utlandet. En av dem hører vi kommer fra oppdrag i Singapore, og henviser med en gang til senteret vi har besøkt.

Det er veldig kjent, alle som jobber der, vet om det. Uoppfordret begynner han å fortelle fra sine opplevelser der. Men understreker at han ikke var der for å kjøpe sex selv. Sikkert i femten år, eller noe i den duren. Men det er ikke sånn at vi gjør noe dumt der, nei, de fleste av de som går der er der kun for å hygge seg. På dagtid er Orchard Towers et kjøpesenter og kontorbygg.

På kveldstid er det Singapores største sexmarked uten lisens fra myndighetene. Er dette bare en bar, eller noe mer? Da Fædrelandsvennen besøkte fjerde etasje på "Sørlandssenteret" observerte avisens reporter et samleie på en barkrakk like ved inngangsdøren.

Sexmarkedet fikk navnet «Sørlandssenteret» da det sørlandske offshore- og oljeservice-miljøet vokste seg stort i Singapore for rundt femten år siden Han innrømmer at han liker aller best nokså unge jenter. Hun som sitter ved bordet ser da også svært ung ut. Det er jo bare søppel, sier en oppgitt sørlending Det gjør mange av de andre kundene her inne også. Flere kilder Fædrelandsvennen har snakket med, mener sexmarkedet fikk navnet «Sørlandssenteret» da det sørlandske offshore- og oljeservice-miljøet vokste seg stort i Singapore for rundt femten år siden.

Storbyen sover ikke om natten. Jeg kjenner norske menn Orchard Towers er en smeltedigel av vestlige penger og asiatisk organisert kriminalitet. Jentene i de ulike klubbene og barene må holde seg der de «hører til» og de må komme tilbake etter hver økt med en kunde på hotellet.